Kuidas valmistada maitsev toorjuustu Brownie?

Kuidas valmistada maitsev toorjuustu Brownie?

Kuidas valmistada üks lihtne ja maitsev toorjuustu brownie, mis lausa sulab suus? Jagame Teiega ühtne vinget retsepti, mis valmib kiirelt ja tulemus on mega! Lisasime Brownie tegemisel ka oma enda maitsestajaid, mille maitse viib tõesti keele alla!

Esmalt tutvustame retsepti:


Brownie segu tegmine

–  80g void

–  100g tumedat šokolaadi

–  90g hakitud piimašokolaadi

–  100g suhkrut

–  2 suurt muna

–  70-80g nisujahu

–  pisut soola (tunde järgi)

–  2-4 tilka TFA Ice Cream Maitsestajat

 

Cheesecake ehk toorjuustusegu

- 200g maitsestamata toorjuustu 

- 1 suur muna

- 70g suhkrut

- 3-4 tilka Capella Maasika maitsestajat

  

Esmalt sulata potis või ja tume šokolaad. Peale seda tuleks pott tõsta tulelt ning lasta natukene jahtuda. Nüüd lisa juurde suhkru, munad, jahu ja natukene soola. Lõpufaasis lisasime 2-4 tilka Flavor Apprentice jäätisemaitselist maitsestajat ja hakitud piimašokolaadi. Kui tainas on valmis, võta 24cm koogivorm (soovitame kasutada fooliumit) ja kalla brownie-segu ühtlase kihina vormile.

Nii nüüd tuleb kõige põnevam osa. Klopi kausis toorjuust, muna, suhkur ühtlaseks ja lisa 2-4 tilka Capella Maasika maitsestajat. Peale seda tõsta segu lusikaga brownie-segu peale. Küpseta ahjus 180-kraadi juures 30-40 minutit.

Brownied on VALMIS! Maitsvaid elamusi Sulle!

Kõik meie maitsestajad sobivad toitude valmistamiseks, vali endale sobivaim välja ning kasuta sooduskoodi MAITSED5

Jagage oma maitseid meiega, kasutades #maitsepood

Seotud postitused
  1. Capella lugu Capella lugu Aastal 2005 tutvustas Capella Coffee CO. enda esimesi tee ja kohvi maitsestajaid. Mõne aasta pärast otsustas ettevõte enda maitsestajate tootmist laiendada ja aastal 2008 asutati ettevõte Capella Flavor Drops. Ettevõte alustas võrratute maitset
  2. 6 parimat Capella toidumaitsestajat 6 parimat Capella toidumaitsestajat
  3. Kuidas maitseid tehakse? Kuidas maitseid tehakse? Kuidas on The Flaovor Apprentice valmistanud üle 250 erineva maitse? Maitsete valmistamise protsess algusest lõpuni on pikk, kuid üsna lihtne.
  4. Ananassimaitseline besee Ananassimaitseline besee