Capella lugu

Capella lugu

Aastal 2005 tutvustas Capella Coffee CO. enda esimesi tee ja kohvi maitsestajaid. Mõne aasta pärast otsustas ettevõte enda maitsestajate tootmist laiendada ja aastal 2008 asutati ettevõte Capella Flavor Drops. Ettevõte alustas võrratute maitsete väljatöötamist, mida saab kasutada mitte ainult kohvi ja tee maitsestamiseks, vaid ka toidu ja jookide maitsestamiseks. 

Alustati vaid 6 maitsega, kuid missiooniks oli pakkuda parimaid maitsestajaid, mis oleks suhkruteta, kalori- ja rasvavaba. Tooted muutusid kiiresti populaarseks ja praeguseks pakume oma klientidele üle 90 unikaalse maitse. Üks asi, mis pole tänaseni muutunud - meie pühendumine kõrgeimale kvaliteedile. Täna täidame oma missiooni ning klientide rahulolu on kõrge. Jätkame maitsete väljatöötamist, et pakkuda parimaid toidu ja joogi maitsestajaid.

Meie missioon on pakkuda suurimat valikut hästi maitsvaid maitsestajaid, mis on toodetud parimatest toorainetest ning on kõrgeima kvaliteedi ja puhtusega.

Ohutus ja puhtus
Capella Flavors Inc, mis on California terviseameti poolt litsenseeritud tootmishoonega ja FDA-s registreeritud ettevõte, peab Sinu tervist ja ohutust oluliseks. Me järgime GMP (Good Manufacturing Practices) ja SOP (Standard Operating Procedure) rangeid ettekirjutusi.

GMP (Good Manufacturing Practices)
GMP on rida juhiseid, mis on paika pandud riiklike organite poolt, mis lubavad toota toiduaineid ja ravimeid. Need juhised ja nende täitmine tagab, et tooted on valmistatud kõrge kvaliteediga ja ei ohusta tarbijate tervist. GMP juhiste järgi saab toota, testida ja kontrollida kvaliteeti ning need tagavad selle, et toode on inimesele tarbimiseks ohutu. Capella Flavors järgib kindlalt GMP ettekirjutusi ja juhiseid.

SOP (Standard Operating Procedure)
SOP hõlmab endas juhendeid, millega jälgitakse organisatsioonide tegevust tootmisel. Sellega jälgitakse, et ettevõte ja selle töötajad teevad tööd vastavalt juhendile ja et tootmishoone ja tehnika oleks vastaviuses. SOP eeldab ka vastavat dokumentatsiooni. Tänu sellele on võimalik tagantjärele jälgida, kas ja kuidas tootmisseadmeid hooldatakse, kalibreeritakse ja kuidas neid kasutatakse. Tänu sellele saab kinnitada, et tootmine toimub vastavalt regulatsioonidele ja on kõrge kvaliteediga. Capella Flavors on töötanud välja enda dokumentatsiooni ning tööpraktika ja saab garanteerida kõrge kvaliteedi ja puhtad maitsed.


Seotud postitused
  1. 6 parimat Capella toidumaitsestajat 6 parimat Capella toidumaitsestajat
  2. Kuidas valmistada maitsev toorjuustu Brownie? Kuidas valmistada maitsev toorjuustu Brownie?
  3. Kuidas maitseid tehakse? Kuidas maitseid tehakse? Kuidas on The Flaovor Apprentice valmistanud üle 250 erineva maitse? Maitsete valmistamise protsess algusest lõpuni on pikk, kuid üsna lihtne.
  4. Ananassimaitseline besee Ananassimaitseline besee