Ananassimaitseline besee

Ananassimaitseline besee

Ananassimaitseline besee.

Ühel kenal laupäevahommikul võtsime ette katsetuse - teeks ananassimaitselist beseed!
Mõeldud, tehtud. Korjasime kokku vajamineva tooraine. Munavalge oli pastöriseeritud, pakendis ja mugav kasutada. Kui kasutad terveid mune, siis võta 4 muna ja eralda munakollased valgetest. Vaja läks veel suhkrut, sidrunhapet ja toidumaitsestajat. 

Meie retsept:
Munavalge: 120g
Suhkur: 330g
Sidrunhape: 2g
Toidumaitsestaja The Flavor Apprentice: 1-2 tilka

Alguses alustasime munavalge vahustamist aeglasel käigul ja lisasime sidrunhappe. Järk järgult lisasime suhkrut ja vahustasime juba kiiremal käigul kuni tugeva vahuni. Lõpufaasis lisa 1-2 tilka Flavor Apprentice maitsestajat. Meie tegime sel korral ananassimaitselisi. Hiljem proovisime ka marjasegu ja kirsi-koola maitselisi. Kõik võrdselt mõnusad! Selleks, et besee oleks omanäolisem, võib lisada toiduvärvi. Meie tegime ananassimaitselised näiteks kollased.



Kui besee valmis segatud, võtsime pritskoti ja pritsisime küpsetusplaadile, millel küpsetuspaber, järjest ilusad beseed. Suuruse ja kuju võid täiesti vabalt ise valida.
Peale seda panime plaadid ahju, temperatuuriks 100°C ja küpsetusaeg 2h.




Nii lihtne neid beseesid teha ongi! Maitsvaid elamusi ja..
vinget päeva Sulle ;)


Seotud postitused
  1. Capella lugu Capella lugu Aastal 2005 tutvustas Capella Coffee CO. enda esimesi tee ja kohvi maitsestajaid. Mõne aasta pärast otsustas ettevõte enda maitsestajate tootmist laiendada ja aastal 2008 asutati ettevõte Capella Flavor Drops. Ettevõte alustas võrratute maitset
  2. Kuidas maitseid tehakse? Kuidas maitseid tehakse? Kuidas on The Flaovor Apprentice valmistanud üle 250 erineva maitse? Maitsete valmistamise protsess algusest lõpuni on pikk, kuid üsna lihtne.
  3. Kuidas valmistada maitsev toorjuustu Brownie? Kuidas valmistada maitsev toorjuustu Brownie?