6 parimat Capella toidumaitsestajat

6 parimat Capella toidumaitsestajat

6 parimat toidumaitsestajat, mida tasub kindlasti proovida!

Capella toidumaitsestajad on meie ühed kõige populaarsemad tooted! Kui Sa ei ole jõudnud veel proovida, siis aitame jõuda õigele otsusele. Capella tooted on maitsvad ja sobivad kõigile, eriti neile, kes on suured magusasõbrad. Maitsestajad ei sisalda magusaineid - magususe lisamise jätame Sinu teha. Capella maitsestajatega saad kerge vaevaga maitsestada kokteile, smuutisid, proteiinijooke jt jooke. Lisaks on need abiks erinevate küpsetiste, magustoitude jt toitude maitsestamisel.

Siin on Maitsepoe TOP6 parimat ja maitsvamat Capella maitsestajat, mida tasub kindlasti proovida!

Sweet Strawberry ehk Magus maasikas (13ml) - Maasikahooaeg pole veel käes, aga just selle maitsestajaga saad tunda tõeliselt magusat maasikat maitset, mis viib kelle alla! See maitse sobitub erakordselt hästi koos teiste maitsetega, nii et saate kombineerida vedelikke, et luua ainulaadne maitse just enda jaoks!

Sugar Cookie ehk Suhkruküpsis (13ml) - Sugar Cookie maitse on isegi rasvade, kalorite, magusainete või säilitusainete puudumisel suurepärane, mis sobib kasutamiseks ka veganitele ja diabeetikutele!

Strawberries and Cream ehk Maasikad vahukoorega (13ml) - Armastad maasikaid? Ja vahukoort? Siis meie toidumaitsestaja on just Sulle! See on tõeliselt kerge maitsega ning pisut suhkrune. Kasutades koos mõne Capella marja maitsestajaga, on see suurepärane kooslus!

New York Cheesecake ehk Juustukook (13ml) - Kui oled söönud juustukooki, siis tead, millest räägime! See on tõeliselt magus ja mahlakas toidumaitsestaja. Armastad magusust? Siis on see just Sulle mõeldud! Et maitseid veel huvitavamks muuta lisage juustukoogi kontsentraadile Maasika toidumaitsestajat ja saad tõeliselt mõnusad maitsed!

Cherry Cola ehk kirsikoola (13ml) - Tõeline kirsimaitseline koola maitse! Lisa maitsestajat gaasilisele või mullita veele ning naudi seda värsket ning mõnusat maitset.

Banana Split ehk Magus banaan ja koorene vaniljejäätis (13ml) - Sööd banaane ja armastad jäätist? Siis just see maitsestaja on sulle! Selle imeline kooslust on magusa sõprade kindel lemmik!

Jäi midagi silma? Avasta meie tootevalikut juba täna, sest Capella toodetele on suurepärane pakkumine! Valides 4 Capella maitsestajat, saad 5. TASUTA! Kasuta võimalust juba täna! Kasutades sooduskoodi "MAITSED", saad 5% ostult soodustus!

Maitsepood.ee pakub laias valikus erinevate brändide maitsestajaid. Tutvu ka meie teiste brändide maitsestajatega: The Flavor Apprentice maitsestajad, Flavor West maitsestajad ja Flavourart maitsestajad.

Seotud postitused
  1. Capella lugu Capella lugu Aastal 2005 tutvustas Capella Coffee CO. enda esimesi tee ja kohvi maitsestajaid. Mõne aasta pärast otsustas ettevõte enda maitsestajate tootmist laiendada ja aastal 2008 asutati ettevõte Capella Flavor Drops. Ettevõte alustas võrratute maitset
  2. Kuidas maitseid tehakse? Kuidas maitseid tehakse? Kuidas on The Flaovor Apprentice valmistanud üle 250 erineva maitse? Maitsete valmistamise protsess algusest lõpuni on pikk, kuid üsna lihtne.
  3. Kuidas valmistada maitsev toorjuustu Brownie? Kuidas valmistada maitsev toorjuustu Brownie?